Therapie in Woerden

Heel uiteenlopende klachten

In mijn praktijk help ik mensen met heel uiteenlopende klachten. Dit zijn een aantal veel voorkomende klachten:

Het kan natuurlijk heel goed zo zijn dat jouw precieze klacht of vraag er niet bij staat. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van klachten die ik behandel

Het gaat over jou

In de behandeling sta jij centraal. Het draait om jou; jij bepaalt hoe de behandeling eruit ziet, het tempo en hoe het verloopt. Ik geef richting, mogelijkheden en perspectief. Je zult merken dat het ook echt werken is. Voor een deel bestaan de sessie uit praten, analyseren en inzicht krijgen.

Maar we kunnen er ook op uit trekken voor een wandeling, ik kan op gezinsbezoek komen. Allemaal ook weer: als het bij jou past. In de behandeling help ik je overzicht en houvast houden door structuur te bieden; bijvoorbeeld door prioriteiten te stellen.

Op eigen benen

We werken ervoor dat je snel weer zelf aan de slag kunt. Vanuit eigen kracht en met de mensen om je heen.

Contact

Contact met een van onze therapeuten of psychologen? Bel met ons secretariaat op 085-4014720. Onze medewerkers zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen aan de hand van jouw klachten de juiste therapie vinden. Wij kunnen ook een afspraak inplannen bij een therapeut of psycholoog, zodat je snel aan de slag kunt Advies is altijd persoonlijk en vrijblijvend en er is geen wachtlijst.