Tarief en vergoeding bij Therapie Woerden

Voor jou

De tarieven bij deze psychologen zijn variërend ook is de sessies duur anders, bel voor meer informatie over de precieze tarieven naar 085-4014720.

Betalen en afzeggen

Je kunt vooraf betalen via de bankrekening van Praktijk Therapie Woerden of contant. Als je een afspraak af wilt zeggen, doe dat dan minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten in kan plannen.

Vergoeding; stem het af met je verzekeraar

Het belangrijkste dat ik je wil meegeven is dat ‘vergoed’ niet ‘gratis’ is. De kans is groot dat er geen enkel verschil is tussen een volledig vergoed GZ psycholoog en een niet vergoede therapeut. Dat heeft alles te maken met het eigen risico én aanvullende verzekeringen.

Aanvullend verzekerd – alles verandert

Veel mensen zijn aanvullend verzekerd. En de meeste therapeuten die niet vergoed worden uit het basispakket, worden wel (geheel of gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering zónder effect op je eigen risico. In dat geval vallen alle verschillen in kosten weg. Vraag je verzekering ernaar, die zal je graag helpen.

Voordelen van een persoonlijke benadering

Kleinere praktijken zoals de mijne besteden meer aandacht aan hun cliënten: je bent geen nummer, je komt als je me belt bij mij terecht en niet bij een secretariaat, het is persoonlijker, directer en ik werk met meer persoonlijke toewijding en geen wachtlijsten.

De klacht en de behandeling worden niet gemeld bij de ziektekostenverzekeraar

Veel mensen vinden het fijn om hun psychische klachten of problemen voor zichzelf te houden en vinden het dus vervelend om een hele tijd later keer op keer geconfronteerd te worden met die ene periode uit hun leven.

Contact

Contact met een van onze therapeuten of psychologen? Bel met ons secretariaat op 085-4014720. Onze medewerkers zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen aan de hand van jouw klachten de juiste therapie vinden. Wij kunnen ook een afspraak inplannen bij een therapeut of psycholoog, zodat je snel aan de slag kunt Advies is altijd persoonlijk en vrijblijvend en er is geen wachtlijst.